ПОЧИТУВАНИ!

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ЗАВРШЕНО И ПРИЈАВАТА Е ЗАТВОРЕНА.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА СИТЕ УЧЕСНИЦИ КОИ СЕ ИМААТ ПРИЈАВЕНО НА НАТПРЕВАРОТ.

СЕ ГЛЕДАМЕ !!!

УПЛАТАТА НА КОТИЗАЦИЈАТА МОЖЕТЕ ДА ЈА ИЗВРШИТЕ ПРЕКУ НАВЕДЕНАТА СМЕТКА