Резултати од вториот натпреварувачки ден- Теоретски дисциплини- Средно музичко образование

Почитувани, денес стекнатите знаења во областа на теоретските дисциплини ги претставија кандидатите од Средното музичко образование, натпреварувајќи се во следните теоретски дисциплини: Теорија на музика, Историја на музика со познавање…

Continue ReadingРезултати од вториот натпреварувачки ден- Теоретски дисциплини- Средно музичко образование