Резултати од петтиот натпреварувачки ден- Среда- 11.5.2022, Поп и Џез и Сет тапани и Класични удирачки инструменти и состави

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплините: Поп и Џез и Сет тапани и Класични удирачки инструменти и состави Ви ги претставуваме постигнатите резултати: ПОП…

Continue ReadingРезултати од петтиот натпреварувачки ден- Среда- 11.5.2022, Поп и Џез и Сет тапани и Класични удирачки инструменти и состави

Резултати од Шестиот натпреварувачки ден- Четврток- 12.5.2022, Хармоника

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплината Хармоника Ви ги претставуваме постигнатите резултати: Преткатегорија Хармоника бр. Име и презиме Категории Добромир Митев Срница Радуловиќ Тони…

Continue ReadingРезултати од Шестиот натпреварувачки ден- Четврток- 12.5.2022, Хармоника

Резултати од четвртиот натпреварувачки ден- Вторник- 10.5.2022, Пијано, Дрвени дувачки инструменти и состави, Соло Пеење, Жичени инструменти и состави и Традициски инструменти и состави

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплините: Пијано и Дрвени дувачки инструменти и состави, Соло Пеење, Жичени инструменти и состави и Традициски инструменти и состави.…

Continue ReadingРезултати од четвртиот натпреварувачки ден- Вторник- 10.5.2022, Пијано, Дрвени дувачки инструменти и состави, Соло Пеење, Жичени инструменти и состави и Традициски инструменти и состави

Резултати од третиот натпреварувачки ден- Понеделник- 9.5.2022, Пијано и Лимени дувачки инструменти и состави

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплините: Пијано (сите категории) и Лимени дувачки инструменти (Труба, Тромбон, Туба и Камерни состави). Ви ги претставуваме постигнатите резултати:…

Continue ReadingРезултати од третиот натпреварувачки ден- Понеделник- 9.5.2022, Пијано и Лимени дувачки инструменти и состави

Резултати од вториот натпреварувачки ден- Теоретски дисциплини- Средно музичко образование

Почитувани, денес стекнатите знаења во областа на теоретските дисциплини ги претставија кандидатите од Средното музичко образование, натпреварувајќи се во следните теоретски дисциплини: Теорија на музика, Историја на музика со познавање…

Continue ReadingРезултати од вториот натпреварувачки ден- Теоретски дисциплини- Средно музичко образование

Резултати од првиот натпреварувачки ден- Теоретски дисциплини- основно музичко образование

Почитувани родители, пријатели, соработници, денес стекнатите знаења во областа на теоретските дисциплини ги претставија кандидатите од Основното музичко образование, натпреварувајќи се во следните дисциплини: Солфеж со теорија на музика, Солфеж,…

Continue ReadingРезултати од првиот натпреварувачки ден- Теоретски дисциплини- основно музичко образование