Резултати од четвртиот натпреварувачки ден- Вторник- 10.5.2022, Пијано, Дрвени дувачки инструменти и состави, Соло Пеење, Жичени инструменти и состави и Традициски инструменти и состави

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплините: Пијано и Дрвени дувачки инструменти и состави, Соло Пеење, Жичени инструменти и состави и Традициски инструменти и состави.…

Continue ReadingРезултати од четвртиот натпреварувачки ден- Вторник- 10.5.2022, Пијано, Дрвени дувачки инструменти и состави, Соло Пеење, Жичени инструменти и состави и Традициски инструменти и состави

Резултати од третиот натпреварувачки ден- Понеделник- 9.5.2022, Пијано и Лимени дувачки инструменти и состави

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплините: Пијано (сите категории) и Лимени дувачки инструменти (Труба, Тромбон, Туба и Камерни состави). Ви ги претставуваме постигнатите резултати:…

Continue ReadingРезултати од третиот натпреварувачки ден- Понеделник- 9.5.2022, Пијано и Лимени дувачки инструменти и состави