Резултати од петтиот натпреварувачки ден- Среда- 11.5.2022, Поп и Џез и Сет тапани и Класични удирачки инструменти и состави

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплините: Поп и Џез и Сет тапани и Класични удирачки инструменти и состави Ви ги претставуваме постигнатите резултати: ПОП…

Continue ReadingРезултати од петтиот натпреварувачки ден- Среда- 11.5.2022, Поп и Џез и Сет тапани и Класични удирачки инструменти и состави