Резултати од Шестиот натпреварувачки ден- Четврток- 12.5.2022, Хармоника

Почитувани, денес стекнатите знаења ги покажаа учесниците кои се натпреваруваа во дисциплината Хармоника Ви ги претставуваме постигнатите резултати: Преткатегорија Хармоника бр. Име и презиме Категории Добромир Митев Срница Радуловиќ Тони…

Continue ReadingРезултати од Шестиот натпреварувачки ден- Четврток- 12.5.2022, Хармоника